Sefaköy 100. Yıl İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz; Donanımı ve fiziki yapısıyla, eğitimi ve öğretimiyle ,dinamik ve özgün çalışmalarıyla, her alanda kazandığı başarılarla , sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan, bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; Anasınıfı ve İlkokul çağındaki bireylere; yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek, kendini gerçekleştirmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, hak ve sorumluluklarını bilen, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 09:00 Bitiş : 14:40
Isınma: Doğal gaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Satranç Çalışmaları Zeka Oyunları çalışmaları Geleneksel çocuk oyunları Futbol turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Yürütülen Projeler: Beyaz Bayrak Temiz Okul Beslenme Dostu Okul Harezmi Eğitim Okullarda Orman Veli Akademileri Bir Harf Bin İstanbul Aile Eğitimi

Telefon - 0 212 6983895

Belgegeçer - (212) 472 9654

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sefakoyyuzuncuyil.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi No 82 Küçükçekmece Sefaköy/İSTANBUL

Öğretmen :53
Öğrenci :1444
Derslik :42
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6358
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulun güneyinde semt merkezi ve Tevfik Bey Mahallesi,kuzeyinde Halkalı, doğusunda Çınar Yolu Caddesi ve TEM otoyolu, batısında Halkalı Caddesi yer alır.

Adres - İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi No 82 Küçükçekmece Sefaköy/İSTANBUL

Ulaşım Okulun önünde cadde üzerinde okulun adıyla anılan otobüs durağı mevcuttur. Bu durak kullanılarak 89İ ve 98İ otobüsleri ile Aksaray-İkitelli, Bakırköy-İkitelli yönlerine ulaşım sağlanabilir.Ayrıca okulun önünden geçen minibüslerle 10 dakika içerisinde metrobüs durağına ulaşılabilir.Yine Anadolu yakasından ve Mecidiyeköy yönünden metrobüse binip Küçükçekmece Belediyesi durağında inilmek suretiyle otobüs ya da minibüslerle 10 dakika içerinde okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul, Küçükçekmece ilçesi Sefaköy semtine bağlı İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi üzerindedir.Semt merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır.