Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyet Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan coşkulu bir törenle kutlandı.

29.10.2021 1516

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan coşkulu bir törenle kutlandı. Cumhuriyetimin 98. Yılında okulumuzun konferans salonunu dolduran öğretmen veli ve öğrencilerimiz heyecan dolu anlar yaşadılar. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına günün anlam ve önemini belirtten konuşmayı Masal POLAT adlı öğrencimiz yaparken öğretmen konuşmasını da Gönül TOSUNER yaptı. Okul Müdürü Caner KURU yaptığı konuşamada öğrencilere seslenerek; " Tarihi kahramanlık hikayeleriyle dolu bir milletin çocukları olarak elbette ne kadar gurur duysak azdır. Şüphesiz bu, önemli bir motivasyon kaynağıdır. Bu kaynaktan beslenerek Cumhuriyetimizi çok daha ileri, güçlü bir medeniyetin sahibi kılmak, dünyada lider güç olmak en büyük hedefimiz olmalıdır. Bu, hayal değildir. Zira daha önce bu böyleydi, bundan sonra da neden olmasın? Bunun için çok çalışmalı, okumalı, çaba göstermeliyiz. Kahramanlarımızı örnek almalı, ailemize, vatanımıza örnek olmalıyız. Öyle olmalıyız ki, bizden sonra gelecek olanlar da bizi örnek alsın." dedi. 

Okunan şiirler, söylenen şarkılar ve marşlarla devam eden törenin sonunda okulumuzda düzenlenen Cumhuriyet konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlama töreni okulumuzun instagram sayfasından da canlı olarak yayımlandı.

Cumhuriyetimizin 98. yılını en içten duygularımızla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin kuruluşunda emeği geçen herkesi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Tören fotoğrafları için TIKLAYINIZ.