En İyi Norkotik Polisi Anne

En İyi Norkotik Polisi Anne

En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında velilerimize okulumuzda eğitim verildi.

22.02.2023 195

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında velilerimize okulumuzda eğitim verildi.

Okulumuzun Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimde velilerimize proje kapsamında bilgilendirmelerde bulunuldu. Seminerde anne ve babalara çocukları ile ilgilenmeleri, çocuklarının davranışlarındaki değişimleri gözlemlemeleri ve arkadaş çevrelerini iyi tanımaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

"En İyi Narkotik Polisi Anne" proje ile ilgili bilgilendirmede bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Polis Memuru Sakine KAMACI;velilerimize kullanılan ve bağımlılık yapan maddeleri tek tek tanıtarak velilerimizin bu konuda uyanık olmalarını istedi.

Proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi amaçlanmaktadır.

22-02-202322-02-202322-02-202322-02-202322-02-2023