İFET Oyunlarında İlçe 2.liği

Okul Sporları kapsamında düzenlenen İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunlarında (İFET) okulumuz averajla ilçe 2.liğini elde etti.

17.03.2022 1678

Fiziksel Etkinlik Oyunları kapsamında okul takımımız; bowling, çemberle işbirliği,çift ayak atlama, el değdirerek bayrak koşusu, fasulye torbası atma, puanlı hedef oyunu, top yuvarlama oyunu, uzağa top fırlatma oyunu, sırt sırta top taşıma oyunu olmak üzere toplam 9 oyunda ter döktüler.Bu oyunların ikisinde (top yuvarlama ve bowling oyunları) 1.lik alan ekibimiz 7'sinde de ikinciliği elde etti. Takımımız toplam puan sıralamasında ise 15 puan ve averajla ilçe 2.liğini elde etti. Oyunlarda 1.liği ise yine 15 puan toplayan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu elde etti.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

17-03-202217-03-2022