İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 23 Nisan Ziyareti

24.04.2023 120

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama programı kapsamında Küçükçekmece İlçe milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettik. Müdür Yardımcımız Selvi ÖZKAN, Öğretmenimiz Yasin BULUT ile beraber Öğrencilerimiz;Alara İdil GÜLÇİÇEK, Esma HAMARAT ve Ömer Kürşat İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Osman Özgür ÖZGENÇ'i makamında ziyaret ederek çiçeklerini takdim ettiler. Öğrencilerimiz  İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün makamına oturup bayram ile ilgili duygu ve düşüncelerini de dile getirdiler. Ziyarette öğrenci ve öğretmenlerimiz diğer şube müdürlerimizin odalarına da uğrayarak bayramlaşmayı ihmal etmediler.

24-04-202324-04-202324-04-2023