Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Okul Aile Birliği ekim ayı olağan genel Kurul toplantısı yapıldı. Konferans salonunda yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu seçildi.

19.10.2021 1725

Genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantı açılış konuşmasını mevcut başkan Seda ATALAY yaptı. Toplantıda yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu çalışma raporu okunarak genel kurul tarafından ibra edildi. Ayrıca tahmini bütçe de genel kurulun onayına sunularak kabul edildi.

Toplantıda yönetim kurulu için başvuru yapan tek liste oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.Bu sonuca göre yönetim kurulu asil üyeliklerine Seda ATALAY, Sefa Sevim, Songül CORCOR, Yasemin GELGEÇ ve Aslı Arat KAYACI seçiirken yedek üyeliklere de Günnur YILMAZ, Sema KIZILKAYA, Yaprak CEBİR, Hanım KARAKURT ve Hicran TUNALI seçilmiş oldu.

Denetleme Kurulu veli asil üyeliğine Asiye Zelal YILMAZ, yedek üyeliğine ise Çiğdem KELLECİOĞLU seçildi.

Toplantıda ayrıca harcamalar için  yeni seçilen yönetim kurulu genel kurul tarafından yetkilendirildi.

Toplantıda, görevi sona eren Okul Aile Birliği eski başkanımız Canan SULU'ya okul müdürümüz Caner KURU tarafından plaket takdim edildi. Caner KURU, Okul aile Birliği eski başkanı Canan SULU'ya okulumuza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Okul Aile Birliğinin genel kurul seçim sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni seçilen yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.

19-10-202119-10-202119-10-202119-10-202119-10-202119-10-202119-10-202119-10-202119-10-2021