Harezmi Yıl Sonu Şenliği

09.06.2023 221

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında proje geliştiren okulların ürünlerini sergiledikleri Harezmi Yıl Sonu Şenliği yapıldı.Her sene olduğu gibi bu sene de Harezmi ekibimiz öğrenci ve öğretmenleriyle beraber sergide yerini aldı.Halkalı'da bulunan Atakent Anadolu Lisesi'nin bahçesinde greçekleştirilen şenlik renkli anlara sahne oldu.  Bu sene okulumuzun terasında inşa edilen sera projesi ile sergiye katılan öğrencilerimiz serginin ilgi odağı oldular. Standımızı ziyerete gelen ziyaretçiler, seramızdan elde ettiğimiz ürünlerimizden de tatma fırsatı buldular.Stantımızı ziyaret eden İl Mili Eğitim Şube Müdürümüz Dilek MADEN  ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat GÖZÜDOK, öğrencilerin proje ile ilgili sunumlarını dinlediler, proje ekibimize katılım belgelerini takdim ettiler.

Bu sene sergiye Küçükçekmece ilçesinden 21 okul ve 26 ekip projeleriyle renk kattılar.

Öğrenci ve öğretmenlerinize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ.