Öğretmenlerimize Veda

Okulumuzda uzun yıllar sınıf öğretmeni olarak görev yapan iki öğretmenimiz okulumuzdan ayrıldı.

24.07.2023 542

kulumuzda uzun yıllar sınıf öğretmeni olarak görev yapan iki öğretmenimiz okulumuzdan ayrıldı. İsteğe bağlı öğretmen atamaları kapsamında Murat TARLACI ilçemiz Mustafa Kemal Paşa İlkoluna atanırken Naim VATANDAŞ da Zeytinburnu Şehit Ömer Cankatar İlkokuluna atandı. Öğretmenlerimizin okuldan ayrılmaları nedeniyle Okul Müdürümüz Caner KURU tarafından plaket takdim ediildi. Müdürümüz Caner KURU öğretmenlerimize şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ederek, yeni görevlerinde de başarılar diledi.

Öğretmenlerimize okulumuza kattıkları değerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde de başarılar diliyoruz.

24-07-2023