Müdürlüğümüzde Devir Teslim

Müdürlüğümüzde Devir Teslim

Müdürümüz Caner KURU okulumuzdan ayrılırken yerine atanan Şerafettin TURSUN da okulumuzdaki görevine başladı.

01.08.2023 567

Müdürümüz Caner KURU okulumuzdan ayrılırken yerine atanan Şerafettin TURSUN da okulumuzdaki görevine başladı. Okul Müdürümüz Caner KURU bulunduğu okulda 8 seneyi dolduran Müdürlerin atama işlemleri kapsamında ilçemiz Alaattin Keykubat İlkokuluna Müdür olarak atandı. Gültepe İlkokulu Müdürü Şerafettin TURSUN da okulumuza Müdür olarak atandı.

Görev değişkliği nedeniyle okulumuzda devir teslim töreni yapıldı. Caner KURU yeni müdürümüz Şerafettin TURSUN'a okulla ilgili kısa bir brifing verdi. Daha sonra Şerafettin TURSUN'a çiçek vererek hayırlı olsun dileklerini ileten Caner KURU makamını teslim etti.

Müdür Yardımcılarımız da bulunduğu okulda 8 seneyi tamamladıklarından başka okulara atanarak görevlerinden ayrıldılar. Selvi ÖZKAN ve Nuri ŞAHİN Şehit Er Müslüm Zengin İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atanırken Dursun KALEBAŞI da Göktürk İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Başka okullara atanan Müdür Yardımcılarımızın yerine,  Tahsin Banguğlu İlkokulu Müdür Yardımcıları Mustafa AĞACA ve Halil KOÇAŞ ile Orhan Saral İlkokulu Müdür Yardımcısı Sevda GERNİ de okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atandılar.

Okul Müdürümüz Caner KURU ve Müdür Yardımcılarımız Nuri ŞAHİN, Dursun KALEBAŞI ile Selvi ÖZKAN'a okulumuza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde de başarılar diliyoruz. Yeni Müdürümüz Şerafettin TURSUN ve Müdür Yardımcılarımız Mustafa AĞACA, Halil KOÇAŞ ve Sevda GERNİ'ye de okulumuza hoş geldiniz, diyoruz.